top_banner

Productieproces


Het bakproces

De Scandinavian Bran Crispbread crackers en de Scandinavian Oat bran crackers worden volgens een natuurlijk en traditioneel proces gemaakt: Puur Noors bronwater wordt toegevoegd aan de ingrediŽnten, waardoor de tarwe en /of havervezels opzwellen. Het ingrediŽntenmengsel wordt vervolgens gedurende 12 uur bij zeer lage temperaturen gebakken. Door het bakken op lage temperaturen wordt voorkomen dat de vitaminen en mineralen in de ingrediŽnten vernietigd worden. Door dit unieke bakproces wordt een knšckebrŲd gemaakt dat in staat is vocht te absorberen in de darmen en zodoende een bijdrage levert een gezonde darmflora!

belegdecrackers_twee

De Fibersprinkles worden gemaakt door het fijnmalen van Scandinavian bran crispbread crackers.


toepassingen

De GG Scandinavian Bran crispbread is een ideale basis voor allerlei soorten beleg.

Wat denkt u van:

Ook kunnen de crackers als ontbijtcereal gebruikt worden door de yoghurt of de kwark. Breek hiervoor enkele crackers in stukjes en roer ze door de kwark of yoghurt. Vul eventueel aan met rood fruit en/of enkele druppels zoetstof.
Disclaimer: De inhoud van deze site alsmede de inhoud van alle andere uitingen van Dieet Support Nederland op internet is met de grootste zorgvuldigheid samengesteld. Dieet Support Nederland kan echter geen garanties geven met betrekking tot de aard, juistheid of de inhoud van deze informatie. Dieet Support Nederland is niet aansprakelijk voor eventueel voorkomende onjuistheden of schade dan wel voor de gevolgen van het gebruik van de betreffende informatie, vrijblijvende adviezen of producten. De site is zorgvuldig opgesteld volgens de richtlijnen van Low Carb dieten. Het gebruik van de informatie, vrijblijvende adviezen of producten is geheel voor verantwoordelijkheid van de gebruiker. De eigenaren van Dieet Support Nederland kunnen nimmer verantwoordelijk worden gesteld voor schade die optreedt aan gezondheid ten gevolge van het opvolgen van vrijblijvende NIET medische adviezen en het gebruik van de producten.